sâmbătă, 19 noiembrie 2011

Celulita nu e sexy!

Buna!
 Astazi o sa am o atitudine usor critica si sunt curioasa daca si voi sunteti de acord sau nu cu mine.
In urma cu doua seri, am fost invitata sa particip la un bal al bobocilor(in calitate de spectator, ca boboaca nu mai sunt :)))). 
 Atmosfera generala era cam asa: fetite dragute de 17, 18 ani machiate in exces, toate cu rochite mulate care se terminau imediat sub fund,cat mai incorsetate sa se vada si in partea de sus ceva, tocuri de 15 cm si multe alte lucruri "dragute". 
 Toate pareau usor disperate sa atraga toate privirile asupra lor. Sunt lucruri care mi-au atras atentia fara sa vreau,pentru ca toate pareau trase la indigo.
 Pana aici toate bune si frumoase, ca doar nu e o crima sa iti arati picioarele, fundul si sanii, cel putin nu la noi, insa daca tot vrei sa arati ceva, arata ceva frumos, un picior frumos conturat, un fund usor lucrat, dar crede-ma pe cuvant, chiar nu iti sta bine cu o fustita pana la fund care lasa la vedere niste portiuni mari de celulita.
Nu critic pe nimeni, Doamne fereste, cu totii avem defecte, dar cred ca ar trebui sa incercam sa le ascundem, nu sa le evidentiem, parerea mea...

 Colac peste pupaza, vorba aceea, au mai defilat si niste asa-zise manechine de la o agentie locala, in lenjerie intima, care aveau colacei si celulita, asta au observat si baietii, nu doar eu. De la niste tipe care pretind sa sunt modele, ai anumite pretentii.
 Ceea ce vreau sa subliniez e faptul ca, daca poti sa ascunzi un cos cu un corector sau cu "o tona de glet"( fondul de ten in exces)  poti sa faci la fel si in cazul  celulitei sau poti sa o reduci daca ai putina vointa.
 Nu am idei invechite si nu critic pe nimeni, ador sa port rochii scurte si nici nu ies din casa fara sa ma machiez, dar trebuie sa stii sa porti o haina si deasemenea un machiaj, in functie de momentul zilei, de ceea ce ti se potriveste si ceea ce porti trebuie sa-ti scoata in evidenta calitatile, nu defectele.
 Voi ce credeti?


Enjoy,
Eyya

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Disqus for ViataAreGust

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...