joi, 29 decembrie 2011

Topul vedetelor slabite cu Photoshop!

 In realitate cu sunculite, in reviste snur..

Nu sunt neaparat ceea ce noi numim "femei grase", insa editorii revistelor de moda si managerii din advertising au considerat ca este mai bine sa le scoata orice "surplus" in Photpshop. Asa ca vedete care nu se incadreaza in "standardele Hollywood", si anume "size zero", arata in reviste ca modelele de pe catwalk.
Topul vedetelor slabite cu Photoshop! In realitate cu sunculite, in reviste snur. Vezi transformarile
Iata care sunt vedetele cel mai adesea slabite in Photoshop
 
1. Kim Kardashian


Chiar daca are cel mai celebru fund din lume, nu toata lumea apreciaza lucrul asta. In pictoriale, Kim apare adesea subtiata, de la talie la picioare, implicit fund.
 
2. Britney Spears
Au apus de mult vremurile in care Britney era "numai fibra". Chiar daca nu arata rau nici in prezent, a pierdut - cel putin pentru moment - razboiul impotriva sunculitelor. Dar in pictoriale nu se vede - arata tot ca la 18 ani!
 
3. Scarlett Johannson



Scarlett Johannson a ajuns cea mai photoshopata vedeta de la Hollywood. Este carismatica si are multe contracte publicitare, insa are nevoie de mari retusuri ca sa arate cum isi doresc cei care o anjajeaza.
 
4. Jessica Simpson


In urma cu 10 ani avea un corp perfect, dar suferea mult pentru el. Astazi isi face toate poftele, dar nici nu mai e "trasa prin inel". In pozele prin care promoveaza ultima ei colectie de haine, Jessica apare slabita cu cel putin 10 kilograme in Photoshop.


5. Kelly Osbourne
Fiica lui Ozzy a slabit foarte mult, insa nu atat de mult incat sa nu mai aiba nevoie de unele mici retusuri.
 
6. Khloe Kardashian



Khloe este membra clanului Kardashian care sufera cel mai mult din cauza greutatii. Spune adesea ca este nefericita din cauza kilogramelor in plus, insa in ultima perioada s-a multumit cu ...Photoshopul.
 
7. Rihanna




Multi spun ca nu are nevoie de Photoshop, insa editorii marilor reviste de moda nu sunt de aceeasi parere: Elle i-a micsorat talia, iar Marie Claire picioarele.
 
8. Lily Allen


Cantareata britanica, care a luat o pauza de la cariera muzicala, a fost adesea subtiata in Photoshop din cauza kilogramelor in plus...cu care ea nu se jena absolut deloc.-sursa




Enjoy,
AndrEyya

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Disqus for ViataAreGust

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...