sâmbătă, 30 iulie 2011

Argila-buna pentru parul "gras"

  Hy there!


  Am vazut ca in ultima perioada, tot mai multe fete se plang de faptul ca parul lor se ingrasa mult prea repede si trebuie spalat la 2, 3 zile,asta in conditiile in care doctorul recomanda sa ne spalam pe cap 1 data pe saptamana (ceea ce mi se pare imposibil). Am avut si eu aceasta neplacuta problema, pana in momentul in care am incercat masca pe baza de argila.
  
  Argila e naturala si este imbogatita cu minerale ca Fe, Ca, Mg, Al, Si, Na, K. Aceasta are si o remarcabila putere de absortie, ceea ce o face perfecta pentru tenul gras sau un scalp care produce prea mult sebum.





Masca de argila pentru par :

 -Se amesteca 1 plic de argila cu sucul unei  jumatati de lamaie si se adauga apa, pana cand se formeaza o pasta omogena. 
-Se aplica pe toata suprafata scalpului (asta necesita putin timp, eu am parul lung si trebuie sa il dau dintr-o parte in alta), dupa care o lasati sa actioneze asupra acestuia circa 40 de minute, eu cateodata uit de ea si stau si cate o ora si ceva. 
-Se clateste cu apa din abundenta. Se samponeaza.Se aplica balsam pe varfuri.
-Iar la final, dupa ce clatiti bine,incercati sa alternati apa calda cu cea rece, iar ultima clatire sa fie cu apa rece, pentru a inchide porii (asta nu inseamna ca apa trebuie sa fie reeeece ca gheata, sa-i spunem calduta).
-Daca vreti un plus de stralucire, clatiti-l cu apa minerala! Face minuni!

P.S.: Daca la mine a functionat, asta nu inseamna ca functioneaza si in cazul vostru, cum am mai spus-o si in cazul dietelor s.a.m.d. 

Eu sper sa va fie utila!


Enjoy,
Eyya

miercuri, 27 iulie 2011

Tonifiere maxima intr-o saptamana!

Hy there!
 Dupa cum v-am povestit acum ceva timp,m-am apucat serios de un nou program de "tonifiere", nu e vorba despre vreo dieta sau cine stie ce regim, mai ales ca nu sunt de acord cu asa ceva.
 Acum am primit o noua provocare: Tonifiere maxima intr-o saptamana! Este posibil asa ceva? La intrebarea asta nu voi putea raspunde acum, insa as putea sa raspund intr-o saptamana... sunt curioasa si eu daca functioneaza!
 Programul consta in mare in:
  1.Dieta zilnica-           Mic-dejun iaurt simplut+fructe proaspete sau cereale cu lapte sau omleta
                   -Dejun- ficatei de pui fierti cu putina sare + salata(rosii, castraveti, salata verde, varza..orice tip de salata) sau carne de pui fiarta cu putina sare + muuulta salata
                                      -Cina(care de cele mai multe ori la mine lipseste)-supa de pui(zilele astea o  sa postez o reteta de supa de pui de vara) sau supa de legume
                                       2 gustari intre mese(optional)-fructe

 Astea ar fi niste variante, in cazul in care va intereseaza, as putea sa va mai dau cateva exemple in alte postari.
  Carnea contine proteine, fructele contin vitamine + antioxidanti, legumele-vitamine+minerale si lactatele contin Calciu. In mare, avem tot ceea ce ne trebuie!
 Pe langa acestea, o sa incerc sa beau mai multa apa(asta imi da mari dureri de cap)+ceai(fara zahar).

 Acum, ca am stabilit meniul, urmeaza partea mai dificila sau poate partea placuta a programului de tonifiere:

2.MISCAREA!
 In fiecare zi-minim 60 de minute de miscare!
Aceasta consta in: dans aerobic, gimnastica, jogging,tae-bo, dans oriental(bellydance), exercitii pt principalele grupe de muschi si bicicleta...nu va speriati, nu le fac pe toate in aceeasi zi..pe rand, cate una in fiecare zi din minunata saptamana de tonifiere.


3.Masajul pt tonifiere
 Trebuie acordata o atentie deosebita si masajului, care, daca este executat corect, ar putea sa faca 50% din toata treaba asta cu tonifierea!
Deja stiti ce crema folosesc, de fapt am terminat crema, am continuat cu gelul de la Elmiplant+uleiul anticelulitic de la Welleda.
 Intr-o saptamana, voi vedea pe propia-mi piele, daca toate lucrurile enumerate mai sus vor avea vreun efect:D
Cine mi se alatura?

Nu uitati sa va inscrietei la giveaway`ul meu de aici, unde puteti castiga produse marca Cellulight-Elmiplant!



Enjoy,
Eyya


luni, 25 iulie 2011

Giveaway time -STOP CELULITA(CLOSED)

Hello!
 Am trecut pragul de 100 de followers si pentru asta o sa organizez un mic giveaway.
 Premiile ar fi:
Premiul I-O crema anticelulita Elmiplant+ O crema exfolianta de dus Cellulight

+




Premiul II-Un gel anticelulita Elmiplant

Descriere:Continand de 2-3 ori mai multa cafeina decat cafeaua sau ceaiul, Guarana activeaza metabolismul si dreneaza toxinele din tesuturi. Algele Marine actioneaza asupra depozitelor de grasime, reducand aspectul de "coaja de portocala", in timp ce Piperul Negru are efect termic, ce stimuleaza micro-circulatia. 

- Circumferinta coapsei este redusa cu 1 cm dupa 1 luna de utilizare (rezultat mediu; testat clinic pe 18 femei) - Reduce vizibil aspectul de "coaja de portocala" 83% (testat pe 18 femei dupa 2 luni).

Asta pentru ca v-am povestit intr-o postare anterioara cat de bune sunt  cremele din aceasta gama si pentru faptul ca pe mine m-au ajutat.


Conditii de participare(obligatoriu):
1.Sa ma urmariti prin GFC(pe pagina blogului- dreapta-sus)
2.Sa dati like paginii mele de Fbk(pe pagina blogului-dreapta sus)
3.Sa-mi lasati un comment cu :nume GFC+numeFBK+e-mail


*Pentru un entry in plus trebuie sa postati pe blogul vostru sau pt cine nu are blog- pe wall-ul fbk-ului despre acest giveaway si sa lasati linkul in acelasi comment in care ati lasat si datele de mai sus.
DEADLINE:17.08.2011
Cele 2 castigatoare vor fi alese cu random.org!
 Good luck!




Enjoy,
Eyya

duminică, 24 iulie 2011

Ipocrizie pentru publicitate

Hy there!
 Ati observat ca in ultima perioada tot mai multe "vedete" fac reclama la tot felul de: pilule, ceaiuri,creme, pastile-minune, cu ajutorul carora, chipurile au slabit?
 Ma enerveaza faptul ca, ele de fapt au muncit extraordinar de mult sa slabeasca, s-au antrenat zilnic, au tinut tot felul de diete, unele chiar s-au infometat, altele au apelat la bisturiu...si la cateva luni dupa ce au slabit, povestesc cum au facut asta pe la tv, iar dupa apar in diferite reviste la rubica-reclame si spun ca au slabit cu ceaiul-X  sau pilula Y. 
 Mai fetelor, eu stiu ca voi faceti asta pentru publicitate & money, dar unii s-ar putea sa va creada si sa cumpere toate porcariile acelea si sa ramana frustrati ca ei nu pot sa ajunga la greutatea dorita, ca si voi.

 La fel si in cazul dietelor. 
Daca o anumita dieta functioneaza la o anumita persoana, asta nu inseamna ca functioneaza si la mine sau la tine sau la prietena mea. Fiecare are propriul metabolism, care, daca vrea sa se adapteze la o dieta o face, daca nu -NU.
 Si mai nou, apare o reclama pe toate paginile pe care le deschid, cu minunata supa de varza intr-o capsula minune. 
 Oamenii astia nu mai au limite..helloooo, opriti-va!!..Toata lumea stie ca pentru a slabi sanatos trebuie sa inveti sa te alimentezi corect si sa introduci miscarea in viata ta, nu sa iei pastile minune, care nu vor face nimic altceva decat sa iti distruga stomacul si sa te frustreze, pentru ca tu nu poti sa slabesti 15 kg in 30 de zile, asa cum ti se promite..


Enjoy,
Eyya

sâmbătă, 23 iulie 2011

Posterior de invidiat

Hello again! 

 Daca vreti sa aveti un posterior de invidiat, executati acest exercitiu in fiecare zi, nu va ia mai mult de 5 -10 minute. Daca este executat corect chiar functioneaza si veti simti cum muschii din zona respectiva se tonifiaza! 
+ masaj, pentru  rezultate optime si de durata..



Enjoy,
Eyya

joi, 21 iulie 2011

Cum prevenim pofta de dulce?

Hello again!
 Azi revin cu o postare interesanta, pentru ca mi s-a propus sa mai scriu cate ceva despre dulciurile sanatoase. Despre asta am mai scris si aici. Azi o sa vorbim despre cum incercam sa prevenim aceasta pofta de dulce. Multe/multi dintre noi ne luptam cu pofta de a manca dulciuri.


 Atata timp cat nu facem excese este foarte bine, putem gusta cam orice, dar ce facem atunci cand nu ne putem limita la 2-3 cubulete de ciocolata si simtim nevoia sa mancam una intreaga??
 Poate trucurile de mai jos o sa ne ajute sa renuntam la "a degusta" o cutie de inghetata/zi sau o ciocolata intreaga.
 Plus ca mai exista si zaharul ascuns, iar acesta se afla in aproape toate alimentele pe care le consumam, de la fructe pana la paste fainoase, de la conserve pana la mezeluri. Zaharul este un foarte bun conservant, de aceea este foarte des utilizat in industria alimentara.

 Cum putem sa renuntam treptat la pofta de dulce?

1. Sa incercam sa renuntam la deserturile foarte dulci sau sa le inlocuim
  Acestea ar putea fi inlocuite cu succes de un iaurt simplu, in care adaugam fructele preferate. Nu credeti ca ar fi delicios sa amestecati afine sau zmeura cu iaurt, plus ca este vara si genul acesta de gustare ne revigoreaza si ne racoreste.

2.Incearca sa renunti la bauturile carbogazoase
Pe bune, eu nu le suport!  Ma irita acidul acela, mai exact dioxidul de carbon, care nu face decat sa ne baloneze si sa ne creeze o stare de disconfort. Pe langa asta, nu fac decat sa sporeasca dorinta de a gusta ceva dulce.

3.Incearca sa mananci cereale la micul-dejun
Combinate cu lapte sau cu iaurt devin foarte satioase si iti satisfac nevoia de zahar din organism.

4.Sa renuntam la indulcitorii artificiali
Mai bine zahar decat zaharina! Zaharina e de 500 de ori mai dulce decat zaharul, iar dependenta de acesti indulcitori artificiali este mai periculoasa decat dependenta de zahar.
 Nu ati observat (stiu ca acum dau cu bata-n balta si dau un exemplu care nu prea are ce cauta aici) Cola Light mi se pare foarte dulce in comparatie cu Cola normal...din moment ce e light, nu ar trebui sa fie mai putin dulce?

5.Fructele sunt o optiune foarte buna
Nici cu acestea nu trebuie sa exageram, pentru ca si ele contin zaharoza, unele in cantitati mai mari, altele in cantitati mai mici, insa acesta exista, deci-FARA EXCESE (de orice fel :D).

Voi cum stati la capitolul "Am pofta de ceva dulce"?


Enjoy,
Eyya

I'm on facebook

Hy there!
 Please like my page:




Thank U!

miercuri, 20 iulie 2011

Paste cu sos de rosii

Hy there!
 Fetelor voi ce mancati pe caldura asta infernala? Eu una mananc pentru a supravietui,nu am pofta de nimic,decat de inghetata:D Dar cum nu pot sa mananc inghetata toata ziua,incerc sa prepar ceva rapid si satios. Ce ziceti de paste?







Enjoy,
Eyya

marți, 19 iulie 2011

Pentru fanii Mc-ului

Hello again!
Ia priviti ce avem noi aici!



Cum arata un meniu de la Mc Donald's, dupa 6 luni de la cumparare:



Se pare ca rezista cu stoicism,nu?
 Inseamna ca sunt pline de aditivi aceste meniuri, aditivi care raman in corpul nostru si zeci de ani si din cauza carora apar diferite forme de cancer. 

Voi cat de des serviti alimente de tip fast-food?



Enjoy,
Eyya

duminică, 17 iulie 2011

Tae-bo

Hy there!
 De fiecare data cand sunt lazy,omul asta ma scoate din starea respectiva si ma provoaca sa fac ceea ce face el,ma motiveaza sa fac miscare. Sper sa va motiveze si pe voi!



Ce ziceti?


Enjoy,
Eyya

miercuri, 13 iulie 2011

Evadare+jurnal de dieta

Hy there! 
Ce faceti? Azi ne-am topit la propriu, aici au fost peste 36 de grade (la umbra) si maine se anunta vreo 40..eu nu mai pot, daca mai stau in oras o iau razna...so, tomorow ma indrept vertiginos catre munte..

 Valea Valsanului (jud Arges)


Barajul Vidraru (Jud Arges)

 Caldura de saptamana asta m-a ajutat foarte mult, in ceea ce mi-am propus si anume sa ma apuc de o detoxifiere ca la carte, ok, recunosc, am mai pacatuit pentru ca vreau, nu vreau, NU POT sa renunt la cafeaua cu lapte:(

Ce lucruri bune am facut:>

-Am reusit sa beau mai multa apa decat de obicei, adica mai mult de 2 pahare pe zi, am ajuns la 4-5:)), oricum e un pas inainte.

-Am mancat mai multe fructe: m-am aprovizionat din piata cu mere, piersici, nectarine si prune.

-Am mancat foarte multe rosii. Rosii dimineata, rosii la pranz, rosii- seara..rosii la desert:)) glumesc, desertul meu e cafeaua cu lapte.

-Am reusit sa fac in fiecare seara 20-30 de minute de miscare (dans, aerobic, gimnastica, nu toate intr-o seara), urmeaza ca de saptamana viitoare sa maresc timpul alocat acestui aspect foarte important.

-Am reusit sa ma tin si de minunatul masaj  de 15 minute cu uleiul de la Weleda care ma ajuta extrem de mult, pielea mea chiar arata mai bine (si nu o spun doar de dragul de a o spune).

 O sa ma tin in continuare de treaba. Idealul meu este sa scap cat de cat de toxine, sa mai slabesc vreo 4 kg (intr-o luna, adica incet si sanatos, fara infometare) si sa ma tonifiez foarte bine, daca va intereseaza aspectul asta, va tin la curent :D

Ce nu am reusit sa respect?:(  
-Nu am reusit sa renunt la pacatoasa asta de cafea cu lapte (nici macar pentru o zi), ok recunosc, POT dar nu vreau:)

-Nu am reusit sa beau nici macar cei 2 litri de apa/zi...as vrea sa imbunatatesc asta.

-Am mai gustat tot felul de prostii gen: biscuiti, putina ciocolata si popcorn.

 Voi cand ati facut ultima oara o detoxifiere? Cum va mentineti? Tineti vreun "jurnal de dieta" sau va ganditi din cand in cand cate calorii consumati zilnic?

Va urez de pe acum un week-end placut, ne auzim duminica, eu fug cat pot de caldura si beton:)))


Enjoy,
Eyya

marți, 12 iulie 2011

Pizza?


 Azi o sa va incant simturile cu pizza...da ati auzit bine PIZZA! Dar nu orice fel de pizza:)

 Tin sa mentionez ca am un prieten foarte bun care gateste...si gateste foarte bine.Va prezint mai jos cateva  feluri de pizza pe care stie sa le faca..le-am ales numai pe cele in care predomina legumele:))


Pizza cu vinete


ASTA e preferata mea, are deasupra un sos de iaurt cu usturoi delicios!


Pizza cu rucola


Pizza cu dovlecel



Si bonus:)))




How cute is that?:))
Thank you my friend..


luni, 11 iulie 2011

Provocare

Azi va provoc sa :                                                                               
BETI CAT MAI MULTA APA!!!

Rectific, pentru ca am fost certata:)...SA NU UITATI SA VA HIDRATATI, asa cum fac eu de cele mai multe ori..









Tu cat de bine te-ai hidratat astazi? Sincer!



Miu Miu organizeaza un super giveaway pe blogul ei,so join  here:


Enjoy,
Eyya

sâmbătă, 9 iulie 2011

Frappe light

Hy there!
Azi a fost o zi cu adevarat incendiara, termometrele au luat-o razna...e preeeeaaaa cald. Asa ca m-am hotarat sa ma racoresc cu un frappe, made by me...cu mai putine calorii, decat daca l-as fi baut in oras.


Ingredientele mele pentru frappe-light, sunt:
4 cuburi de gheata
- 2 plicuri de  ness
- 2 lingurite de miere
- 3 linguri de inghetata de vanilie
- 150 ml de lapte

-deasupra am presarat un praf de cacao
!!!fara frisca si fara topping (ceea ce l-ar fi transformat intr-o adevarata bomba calorica)


...si arata cam asa..














 Am preparat rapid si o salata orientala pentru ca pe caldura asta, dupa cum v-am mai spus si in alte postari, trebuie evitate mancarurile foarte grele, so..









Enjoy,
Eyya

vineri, 8 iulie 2011

Sa ne bucuram de piersici!

Hello again!
Ne-am plans aproape doua saptamani de vremea urata de afara si acum cand e foarteeee cald, ne plangem din nou.. ca e prea cald :))
Ce ziceti voi daca astazi ne delectam cu piersicute? Sunt dulci, racoritoare, gustoase si sunt bogate in vitamine si fibre.


Piersica, recunoascuta inca de pe vremea vechilor asiatici datorita proprietatilor sale curative, si-a pastrat pana in prezent postura de „aliment-minune". Chiar daca in nenumarate diete regasim ideea ca un trai sanatos presupune renuntarea la multe delicii, in ceea ce priveste piersica nu exista replica in acest sens.


Istoric
Piersicul inflorit era sarbatorit in Japonia si China prin diverse ritualuri. Pentru japonezi el semnifica fecunditatea, iar pentru chinezi constituia un simbol al longevitatii. In ambele natiuni se slavea vitalitatea acestui pom miraculos. 

Remarcat si in India si Persia, piersicul, odata ajuns pe meleagurile romanesti, a fost preluat imediat in traditia gastronomica si medicala. Popularitatea piersicului s-a extins incepand cu secolul XV si pe taramurile din Franta. Doamnele de la curte comandau gradinarilor sa foloseasca acest pom fructifer in aranjamentele lor.

Compozitia piersicii
-Datorita continutului mare de zahar si hidrati de carbon, piersica furnineaza cantitati semnificative de energie organismului nostru. 
-Este bogata in fosfor.
- Abunda in vitaminele A, B1, B2, E.
-Contine  foarte multe fibre.

Beneficiile piersicii
-Piersica poate fi de un real beneficiu in cazul persoanelor astenice, slabite, fara pofta de mancare, a celor aflate in convalescenta sau care prezinta stari depresive.

-Fosforul din compozitia piersicii are rol protector pentru celulele nervoase. Cura de piersici este extrem de indicata persoanelor afectate de nevroze sau alte afectiuni psihice. 

-Datorita continutului mare de vitamine, piersica contribuie la echilibrarea sistemului nervos, cresterea sistemului imunitar si usureaza sinteza hemoglobinei. 

-Piersicile sunt considerate laxative usoare, fapt pentru care sunt recomandate in tratarea constipatiei atat de suparatoare.
-Datorita continutului bogat de fibre, consumul regulat de piersici este de un real ajutor persoanelor care au probleme digestive, avand un tranzit intestinal lenes
-Piersica are si proprietati antioxidante, intarzie procesul de imbatranire si ajuta la mentinerea stralucirii si tineretii tenului

Cura cu piersici
Aceasta asa-zisa cura presupune consumarea a 4 piersici dimineata (in loc de micul dejun) pe durata a doua saptamani.
Rezultatele nu vor intarzia sa apara. Piersicile ajuta la reglarea functiile intestinale si hepatice, imbunatatesc procesul de asimilatie si mentin starea alcalina a sangelui. 


Masca de fata cu piersici pentru ten normal si uscat
Se amesteca bine trei linguri de suc de piersici cu trei linguri de smantana proaspata si o jumatate de lingurita de suc de lamaie. Crema se aplica pe fata, se lasa cinci minute si apoi se clateste. 
Sau amesteca o piersica pasata cu o lingurita de ulei de migdale dulci. Se lasa sa actioneze pe fata 20 de minute si apoi se clateste bine.

Atentie insa la alergiile pe care piersicile le pot provoca!!

Piersicile pot determina reactii alergice la persoanele predispuse la astfel de manifestari. Unii pacienti alergici la polen pot prezenta in asociere cu consumul de fructe si legume de sezon asa numitul sindrom de alergie orala (urticaria de contact). Acesta se manifesta prin mancarimi ale nasului, ale buzelor, edem la nivelul buzei si a limbii. In cazurile severe poate aparea si umflarea glotei, ceea ce duce la dificultati in respiratie.


 Eu zic sa ne bucuram cat mai putem de aceste minunate fructe, pentru ca din pacate si sezonul lor este scurt, ca si cel al cireselor, capsunelor..etc









Enjoy,
Eyya

marți, 5 iulie 2011

De ce nu dau dietele rezultate ?


 Hy there! 
Am revenit cu forte proaspete, acum ca am terminat si cu stresul cu permisul de conducere.
De multe ori ne intrebam de ce sunt dietele atat de plictisitoare sau de ce nu reusim sa ducem o dieta la bun sfarsit? Mai jos o sa va dau 5 motive pentru care e preferabil adoptarea unui stil de viata sanatos, in locul unei diete pe termen scurt.


5 motive pentru care o dieta nu da rezultatele scontate


1. O dieta este greu de urmat

 Cele mai multe diete implica o schimbare importanta in obiceiurile noastre alimentare. Dar stim cu toti din experienta ca obiceiurile sunt greu de schimbat. Ne agatam de ele pentru ca fac parte din  modul nostru de viata si al celor din jur. Acestea reprezinta o a doua noastra natura si sunt cu atat mai greu de schimbat,cu cat ele sunt total opuse modului de viata cu care suntem obisnuiti. Dietele sunt grele si necesita foarte multa vointa. Aceasta vointa exista la inceput, cand dorinta de a slabi e foarte mare, dar se reduce treptat pe parcurs, cand intra in conflict cu obiceiurile de care vorbeam mai sus.

2. Dietele sunt deprimante


 In momentul in care ne simtim infometati avem si cea mai mare pofta de alimente interzise,alimente pe care ar trebui sa le consumam foarte rar sau deloc. E ca si cum creierul nostru devine cel mai mare dusman al nostru. Cel mai greu este momentul in care  ii vedem pe toti ceilalti mancand ceea ce noua ne este interzis,astfel se instaleaza un anumit sentiment de frustrare si devenim incet incet deprimatii,ar deprimarea duce,inevitabil, la incalcarea dietei.

3. Dietele ne plictisesc


 Este cunoscut faptul ca,o dieta functioneaza numai daca o urmezi pentru o perioada indelungata. Deasemenea, se cunoaste faptul ca, majoritatea oamenilor se plictisesc dupa primele saptamani de mancat aceleasi lucruri,asa ca mai incalca din cand in cand regimul. Facand asta au senzatia ca au esuat si nu mai revin la dieta sau incep sa incalce regimul atat de des, zicandu-si ca “nu-i nimic, maine voi tine iar dieta” si trec de la dieta la dieta, fara sa obtina vreun rezultat vizibil.


4. Dietele nu tin cont de aspectul emotional al alimentatiei

 Foarte multi oameni mananca mai mult din motive emotionale. Mananca pentru ca se simt singuri ,sunt deprimati,sunt stresati,nervosi etc. Acestia apeleaza la mancare ca la un medicament impotriva stresului,durerii sau furiei. Dietele nu rezolva problema mancatului emotional,dimpotriva, acestea ajung sa accentueze motivele acestuia.


5. O dieta nu ne schimba pentru totdeauna modul de viata

 Oamenii care au suferit scaderi importante in greutate si au reusit sa se mentina la o greutate optima si benefica lor, au fost cei care si-au schimbat modul de viata pentru totdeauna. Cand tinem un anumit regim alimentar ne spunem de cele mai multe ori: “O sa fiu slab si nu o sa mai mananc niciodata dulciuri” dar de la vorba la fapta e o cale foarte  lunga si vechile obiceiuri ar putea sa isi faca din nou  loc in viata noastra.

In concluzie, mai bine alegem un stil de viata sanatos, fara prea multe excese si nu o dieta-minune, care promite rezultate optime in timp scurt!






Enjoy,
Eyya

duminică, 3 iulie 2011

Review Ulei anti-celulita WELEDA


In urma cu ceva timp am castigat un concurs pe blogul lui Miuri, in urma caruia am primit un Ulei anti-celulita de la WELEDA, pe langa alte cateva premii frumoase. I-am promis ca dupa ce il testez, o sa-i fac si un review si uite ca ma tin de promisiune.







Descriere 

WELEDA Ulei anti-celulita cu mesteacan 100 ml

Print-un masaj regulat cu acest ulei inmiresmat de plante medicinale, in combinatie cu o alimentatie echilibrata si cu sportul. Pielea castiga in elasticitate, devine vizibil mai neteda si devine sensibil si masurabil mai ferma.

Testele dermatologice confirma eficienta uleiului anti-celulita cu mesteacan. Dupa doar 28 zile pielea devine cu 22% mai ferma si cu 21% mai neteda. Deasemenea, testele dermatologice confirma imbunatatirea aspectului exterior al pielii celulitice de la 3,5 la inceputul studiului pana la 2,6 dupa 28 zile de utilizare regulata. Clasificarea aspectului exterior al pielii cu celulita: 0=fara celulita ->4 = celulita puternica.

Formula sa activa inovatoare este data de extractele din mesteacan, rozmarin si ruscus. Uleiurile vegetale pretioase de jojoba, germeni de grau si samburi de caise sunt absorbite in straturile adanci ale epidermului, care asimileaza astfel substantele active continute de aceste uleiuri.

Mod de aplicare: Cel mai intens efect se obtine prin utilizarea zilnica a uleiului anti-celulita, cel putin de doua ori pe zi in primele patru saptamani,de preferat dimineata si seara. Se aplica prin masaj cu miscari circulare. Pentru un efect de durata se recomanta utilizarea zilnica in continuare.
Ingrediente

Compozitie: ulei din samburi de caise, ulei de jojoba, ulei de germeni de grau, ameste uleiuri eterice naturale, extract uleios (cu ulei din samburi de caise) din frunze de mesteacan, radacina de ruscus si frunze de rozmarin. Ingredients (INCI):Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Fragrance (Parfum)*, Betula Alba Leaf Extract, Ruscus Aculeatus Root Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Citral*. *din uleiuri esentiale naturale.
Parerea mea despre acest ulei:
-Prima data am remarcat mirosul puternic si...mi-a placut, sincer, mie mi se pare ca aduce cu dropsurile Strepsils cu miere si lamaie.
-Tin sa precizez ca il folosesc  doar de 2 saptamani si doar seara, pentru ca dimineata nu am timp.
-Imi place pentru ca imi lasa pielea extrem de neteda, iar pielea mea este foarte dificila si uscata, din cauza faptului ca nu beau suficienta apa.
-Nu pot sa spun cu certitudine ca te scapa de celulita pentru ca:
 In primul rand: l-am folosit doar seara, nu de 2 ori/zi asa cum scrie pe prospect, in al doilea rand: il folosesc doar de 2 saptamani , nu de 28 de zile, plus ca la mine nu e vizibila asa-zisa "coaja de portocala" decat daca strang pielea.
-Imi place foarte mult datorita faptului ca ii confera o anumite fermitate pielii si aceasta ramane foarte foarte fina, dupa ce il utilizez si sincer, picioarele mele arata foarte bine in fuste si in pantaloni scurti, dupa ce ma dau cu el.
-Ca si crema de la Elmiplant de aici,am senzatia ca ma "arde", dupa ce il folosesc, insa este o senzatie mai putin sesizabila si dispare foarte repede, dar asta inseamna ca ceva chimie se petrece acolo, deci lucreaza.
-Evident ca daca il folosesti si continui sa mananci nesanatos in fiecare zi si nu faci miscare deloc: NU O SA DEA NICIUN REZULTAT!
-In concluzie: folosit cu regularitate si combinat cu miscare si cu o dieta echilibrata cred ca va da rezultate foarte bune.


Enjoy,
Eyya

Disqus for ViataAreGust

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...