marți, 30 august 2011

Review Crema de maini ANIAN

Hy there!
 Ca tot am vorbit zilele trecute despre  brate, astazi o sa fac o scurta caracterizare a cremei de maini ANIAN cu Aloe Vera si Alantoina, primita de la SIMONA, careia ii sunt datoare cu acest review si pe aceasta cale vreau sa ii multumesc ca mi-a dat ocazia sa testez crema respectiva.


Mainile reprezinta cartea noastra de vizita.
Natura m-a inzestrat cu o piele preponderent uscata, din pacate. Mainile mele sufera si ele din aceasta cauza. Asa ca am nevoie de creme puternic hidratante. Atunci cand vine vorba de creme de maini, nu prea ai foarte multe de spus, doar ca trebuie sa hidrateze bine si sa aiba un miros placut.




Ce spun ei despre aceasta crema:


Noua Cremă de mâini ANIAN este repede absorbită, acţionând imediat şi eficient asupra pielii, hidratând-o.O combinaţie între efectul protectiv al vitaminei E, cunoscutele proprietăţi de hidratare ale Aloe Vera şi acţiunea regenerativă a alantoinei preluată din secreţii de melc, acţionează pentru calmarea şi ameliorarea stării pielii, îngrijind mâinile uscate, lăsând o senzaţie plăcută de catifelare şi refacere, dar nu grasă.




Ce spun eu despre aceasta crema:


-Dupa folosirea ei, mainile raman catifelate, asta daca o folosesc seara, inainte de culcare, deoarece ziua ma spal foarte des pe maini.
-Are un miros placut, fresh, nu foarte puternic.
-Intra destul de repede in piele si nu lasa aspectul acela gras, pe care il lasa anumite creme special destinate mainilor uscate.


Per total, mi-a lasat o impresie buna, mainile mele se simt mai bine dupa utilizarea ei.




Voi ati folosit produsele ANIAN? Ce parerea aveti despre ele?






Enjoy,
Eyya

duminică, 28 august 2011

Tonifierea bratelor

Hello again!
 Revin azi cu un subiect important pentru majoritatea femeilor sau cel putin al celor care se respecta si anume: bratele.
 Bratele, indiferent ca sunt micute sau mai generoase, trebuie sa fie frumos sculptate. Acest lucru depinde foarte mult de dieta fiecareia dintre noi, dar si de tipul de miscare pe care il practicam. Atunci cand slabim foarte mult sau luam in greutate, acestea sufera si trec prin schimbari radicale. In momentul in care slabim, pielea se lasa foarte mult si nu arata tocmai bine.
  Insa avem numeroase solutii pentru a remedia orice problema de acest gen. Dupa cum spuneam mai sus,alimentatia conteaza in proportie de 70% dupa, urmeaza tipul de miscare.



Ce tip de sport practicam pentru a ne mentine bratele frumoase?

Inotul si tennisul sunt doua sporturi care ne asigura ca, musculatura bratelor va fi mereu in forma maxima.
Volei-ul este de asemenea un sport care ne solicita bratele in proportie de 90%.
Jogging-ul, pe langa faptul ca ne modeleaza intreg corpul, ca si inotul, ne ajuta sa ne tonifiem si musculatura bratelor.
Exercitiile cu gantere(1-2 kg) sunt de asemenea mai mult decat binevenite.

Ce alte activitati ne mai solicita bratele?

-Dansul,intr-o oarecare proportie, depinde de miscarile pe care le facem si tipul dansului.
-Curatenia, care implica: stergerea prafului,spalatul geamurilor, datul cu aspiratorul, activitati care ne pun bratele in miscare.
-Coarda, daca aveti una la indemana si faceti cate 2-3 serii a cate 15 sarituri/zi-e suficient.
-Masajul, ajuta pielea sa ramana ferma. Masandu-le in fiecare zi timp de 10-15 minute, le ajutam sa ramana in forma.
-Flotarile, sunt foarte eficiente, insa eu recunosc ca la capitolul asta stau destul de prost. Am reusit sa fac 20, la proba de ed fizica la BAC, acum ceva timp, iar de atunci nu reusesc sa fac mai mult de 5.
-Gimnastica de inviorare sau multitudinea de exercitii din scoala generala, de la ora de educatie fizica, pe langa faptul ca asigura o incalzire a musculaturii de nota 10, sunt si eficiente.

Voi cum va mentineti bratele ferme?


Enjoy,
Eyya

luni, 22 august 2011

Mirajul ambalajelor


De cate ori nu ati auzit sintagma : sa nu mergeti la cumparaturi cu stomacul gol!
De ce? Pentru ca intr-adevar, ai tendinta de a cumpara tot ce iti vine la mana...iau si asta, iau si aia, hai sa cumparam si asta ca uite ce frumos e ambalata. STOP!



    Ambalajul are rol estetic, tocmai pentru a atrage clientul, dar are si rol functional, deoarece trebuie sa protejeze produsul si sa-i pastreze intacte proprietatile nutritive.
 Insa, de cele mai multe ori, ambalajul costa mai mult decat produsul pe care il "imbraca".

  Ganditi-va la laptele de consum curent.
 Un litru de lapte, in supermarket, costa in jur de 4-5 lei, in conditiile in care fabrica il ia de la producator cu maxim 1 leu/litru, diferenta constand in prelucrarea acestuia, adaosul comercial si ambalajul. Astfel, noi ajungem sa dam si 5 lei pentru un l de lapte, care in prealabil a fost si degresat, ceea ce inseamna ca fabrica respectiva va mai castiga un produs, chiar doua : smantana si/sau untul.
   Ok, am cam deviat de la subiect, dar mi-e mila de batranii care se chinuie toata viata cu niste animale si iau un amarat de leu pe un l de lapte, iar comerciantii care il preiau scot triplu profit pe spatele lor, ca deh, asa merg afacerile...
    Cert e ca produsele frumos ambalate ne fac cu ochiul mereu din vitrina, iar de cele mai multe ori ramanem cu ambalajul, pentru ca ce este in interior se dovedeste a fi un produs nu tocmai bun din punct de vedere calitativ. De aceea conteaza mai mult ce scrie pe eticheta, decat felul in care arata ambalajul..

Voi ce parere aveti?
Cititi eticheta produsului inainte sa il puneti in cosul de cumparaturi? Sau va atrage mai mult ambalajul?



vineri, 19 august 2011

Dieta mediteraneeana

Hello again!
 M-am gandit ca nu strica sa aduc in discutie si tema -dieta, chiar daca cititoarele mele stiu ca eu  nu sunt de acord cu termenul acesta si cu atat mai putin cu adoptarea uneia.O sa vorbim despre dieta mediteraneeana. 
I se spune dieta, dar din cate am citit eu despre ea, aduce mai mult cu un stil de viata sanatos, din punct de vedere alimentar, ceea ce ma incanta!
 Aceasta "dieta " nu numai ca previne aparitia osteoporozei(datorita consumului ridicat de lactate), dar protejeaza si inima, scazand colesterolul "rau", intareste imunitatea, previne diabetul si mentine silueta, ceea ce cred ca ne preocupa pe majoritatea dintre noi.
 La baza acestei asa-zise diete stau alimentele mediteraneene: uleiul de masline, pestele, branzeturi si cel mai important lucru,  se reduce cosnumul de carne rosie, ceea ce este un lucru bun.



Astfel, dieta zilnica ar trebui sa cuprinda: ulei de masline, iaurt,cereale integrale, legume,  fructe proaspete,branzeturi.

In fiecare saptamana:peste, pui, cateva dulciuri, oua, paste, cartofi, orez.

De cateva ori pe luna:carne de porc sau carne de vita.

Exemplu de meniu pentru o zi:

Dimineata:150 g fructe,un pahar de iaurt, 100 g branza slaba de vaca, o felie de paine integrala

Dejun:200 de grame de peste la cuptor sau pe gratar, 100 g salata verde, o felie de pepene.

Cina:100 g supa, 120 de g de friptura de pui sau vita la gratar, 200 de g de spanac fiert, 1 pahar de vin rosu.

Ca si gustare, intre mese, se pot servi fructe proaspete sau biscuiti, nu mai mult de un fruct sau 2-3 biscuiti.

In concluzie, un regim alimentar sanatos, un stil de viata sanatos!
Ideea e ca putem sa realizam propriul nostru regim alimentar, sa avem grija ce si cat mancam, in ce combinatii, pentru ca la urma urmei sanatatea noastra e cea mai importanta .

Ce parere aveti despre aceasta dieta?


Enjoy,
Eyya

joi, 18 august 2011

Castigatoare giveaway

Hy there!
A venit momentul sa anunt castigatoarele giveaway-ului STOP CELULITA!
Au fost 71 de inscrieri si 109 entry-uri,iar listele finale,cu corecturile de rigoare,sunt:




Iar random.org a ales:

Premiul II merge la nr 38

Laura M

iar

Premiul I merge la nr 88

Doda

Felicitari fetelor!
Astept mail-ul cu adresa si numele vostru complet pe : andreeaeyya@yahoo.ro!!!




Enjoy,
Eyya

miercuri, 17 august 2011

Happy day!

Hy there!
 Azi e o zi speciala pentru mine si pentru blogul meu! El implineste 4 luni,eu 14 ani+10:)))
 Asa ca,sarbatorimmmmmmmmmm!!! Va invit si pe voi la o felie de tort!

Poza e facuta anul trecut..petrecere-surpriza 

Nu uitati sa va inscrieti la giveaway-ul STOP CELULITA de AICI! Mai aveti timp pana diseara,ora 24! Good Luck!


Enjoy,
Eyya

marți, 16 august 2011

Lista participante giveaway

Hy there! Am revenit!
 Pentru astazi nu am pregatit nimic consistent,insa am reusit sa fac listele cu participantele la GIVEAWAY-ul STOP CELULITA!

Acestea sunt
(Click pt a vedea imaginea mai mare):










Verificati listele! In cazul in care nu va regasiti pe ele,ma anuntati..Fetele care sunt scrise de 2 ori,au 2 entry-uri,deoarece au postat despre giveaway pe blog sau pe fbk!
Mai aveti timp sa va inscrieti AICI pana MAINE-17 AUGUST,ORA 24! 
Good luck!

Later edit: Imi cer scuze Alina Ciubotaru,intr-adevar,te-am sarit la numaratoare,dar s-a rezolvat!

Enjoy,
Eyya

vineri, 12 august 2011

Tonifierea picioarelor

Hello again!
 Corpul nostru trebuie sa arate la fel de bine indiferent de anotimp, deasemenea si picioarele noastre scumpe, care ne "cara" zilnic in "spate". O sa radeti, dar pe ele cade greutatea cea mai mare..
 In acest sens, cred ca merita si dansele un program de tonifiere, pentru a fi mereu in forma si gata de orice activitate.


1. Mersul pe jos-cea mai simpla si cea mai la indemana metoda, de a ne mentine mereu tonusul picioarelor. Plimbarile lungi si dese, cheia marilor succese! :D

2. Mersul pe bicicleta- este perfect pentru musculatura picioarelor si pentru cea a fesierilor. Incercati sa rezistati in jur de 30-40 de minute/zi, pentru o eficienta maxima.

3. Pentru cine iubeste apa, exista inotul- nu numai ca iti va subtia picioarele vazand cu ochii, dar va tonifia si va modela intreg corpul, intr-un mod foarte armonios.

4. Dusul rece(23-24 grade)-alternativ cu cel cald, pentru a imbunatati circulatia sangelui.

5. Masajul- facut constant este mai mult decat binevenit. Folositi o crema anticelulitica + una pentru hidratare.

6. Impachetarile cu diverse ingrediente naturale care stimuleaza circulatia si reduc stratul de tesut adipos.

7. Alimentatie corespunzatoare! Deja va suna cunoscut dar, degeaba faci miscare, daca nu e insotita de o dieta echilibrata. Bauturile carbogazoase, prajelile, dulciurile, mancarurile grase, trebuie evitate sau consumate cat mai rar posibil.

Si pentru a evita formarea varicelor sau a altor probleme, la nivelul picioarelor, trebuie sa retinem ca:
  • -Nu trebuie sa stam pe scaun foarte mult (o plimbare scurta prin casa, birou etc, din 20 in 20 minute e binevenita)
  • -Sa nu tinem picioarele incrucisate pentru foarte mult timp, adica picior peste picior, deoarece favorizeaza formarea varicelor
  • -Daca avem ocazia sa mergem desculte, e perfect! O plimbare cu picioarele goale, prin iarba,reprezinta sanatate curata pentru acestea.
  • -A se evita pantalonii prea stramti, care ne sugruma pielea si nu o lasa sa respire(favorizeaza si aparitia celulitei, pe langa faptul ca blocheaza circulatia normala a sangelui)
  • -Tocurile, stiu, sunt preferatele noastre, dar cu moderatie, pentru ca nu aduc nimic bun. Daca ai de facut drumuri lungi pe jos, nu opta pentru ele. Deasemenea, cand conduci, poti sa iti iei niste balerini si sa te schimbi in masina.

Nu uitati de giveaway-ul STOP CELULITA de AICI!


joi, 11 august 2011

Ficatei cu rosii si ardei

Hy there!
 Reteta mea de miercuri s-a transformat in reteta de joi:D
 Poate va era dor sa preparam ceva rapid, delicios si cel mai important, sanatos..
Prepararea acesteia nu necesita foarte mult timp si nu aveti nevoie decat de: ficatei de pui, o rosie, o jumatate de ardei gras, putin usturoi, putin ulei, sare si suna cam asa:

Se fierb ficateii, la foc mic, timp de 30-40 de minute (chiar o ora, sa fiti sigure ca sunt fierti).



 Se spala legumele si se toaca sub forma de cubulete




Se toarna putin ulei intr-o tigaie, se pun legumele si se mai adauga o jumatate de pahar de apa.Se acopera cu un capac si se lasa timp de 5-10 minute.

Et Voila!



Rapid si foarte gustos!


Enjoy,
Eyya

luni, 1 august 2011

Castiga lupta cu kilogramele in plus!

Hello again!
 Am vazut de curand niste discutii legate pierderea in greutate, de lipsa de motivatie si asa mai departe.
 Haideti oameni buni, nu e chiar atat de greu, dar nici foarte usor, o stim cu totii. Si mai stim deasemenea ca, pentru a scapa de acele kilograme, ar trebui sa ardem mai multe calorii decat consumam.
 O sa va enumar mai jos cateva trucuri, care va vor motiva, cum m-au motivat si pe mine atunci cand am avut nevoie:




1. Gandeste-te cum o sa arati dupa si cum se vor aseza hainele pe tine, eventual ia-ti o rochie cu o masura, doua mai mica (depinde cat vrei sa slabesti), stiu ca deja e cliseu, dar FUNCTIONEAZA!

2. Pentru ca transformarea ta sa fie cat mai reala si vizibila, fa-ti poze, ceva de genul: Before and After.

3. Pune bilete cu mesaje de incurajare prin toata casa, mai ales pe frigider.

4. Niciodata sa nu te duci nemancat la cumparaturi, o sa vrei sa cumperi mai mult decat ai nevoie si de obicei atunci avem tendinta sa cumparam orice ne cade la mana.

5. Daca te-ai apucat de miscare, nu intra in rutina zilnica, alege sa faci in fiecare zi alt tip de miscare.

6. Iesi la plimbare: dimineata, ziua, seara, noaptea, nu are importanta, iesi si plimba-te o ora, o sa te simti mult mai bine dupa.

7. Ia-ti pachet de acasa cu mancare pentru scoala sau serviciu, astfel nu vei mai manca junk food si vei face si economii.

8. In momentul in care simti ca o sa clachezi, suna un prieten care stii ca te sustine in ceea ce ti-ai propus sau da-mi un mail si o sa te incurajez si nu o sa te las sa renunti asa usor. ;)

9. Incearca sa renunti la a manca 2, 3 feluri de mancare la fiecare masa. Mancare putina si de calitate (cand spun calitate ma refer la calitatea nutritiva: vitamine,  minerale, proteine, etc.)

10. Tu esti singura ta motivatie! Tu vrei sa slabesti! Tu vrei sa te simti mai bine!

Sper ca v-am motivat, macar putin!

Enjoy,
Eyya

Disqus for ViataAreGust

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...