miercuri, 25 ianuarie 2012

3 alimente cu efect dublu

Înainte de a aplica produsele pe față sau pe păr, specialiștii te sfătuiesc să testezi posibile reacții alergice. Prepară compoziția necesară și întinde-o ușor la încheietura mâinii. Așteaptă 48 de ore pentru a afla dacă ești alergică.
 
1.Avocado
 
Ca aliment
 
Avocado este bogat în antioxidanți și acizi grași esențiali, care ajută la menținerea pielii netede și la hidratarea ei. Înlocuiește maioneza din sendvișuri cu avocado sau adaugă-l la dressingul pentru salate pentru a avea o piele strălucitoare.
 
Ca mască
 
O mască de față care are la bază avocado încetinește procesul îmbătrânirii. Un studiu din 2006 arată că uleiul de avocado poate stimula producția de colagen și elastină.
 
2. Ceaiul
 
Ca lichid
 
Ceaiurile, precum avocado, conțin mulți antioxidanți extrem de benefici pielii.
 
Ca mască
 
Aplicat ca mască de păr, ceaiul protejează culoarea părului și îi oferă un aspect strălucitor, chiar și pentru părul uscat și deteriorat. Alege ceaiul de mușețel pentru  blonde, cel negru pentru brunete și ceaiul roșu pentru lucriul părului roșcat. Lăsați masca aplicată între 15 și 30 de minute pentru efectul dorit, iar apoi clătiți cu apă.
 
3. Migdalele
 
Ca aliment
 
Părul tău începe să albească? Migdalele conțin enzime care ajută la încetinirea procesului de albire.
 
Ca mască
 
Migdalele pot fi baza unei creme exfoliante. Cu un sfert de cană de migdale, mărunțite într-un blender până devin extrafine, amestecate cu 2 linguri de ulei organic de nucă de cocos, vei obține o pastă exfoliantă foarte eficientă. -sursa



Enjoy,
AndrEyya

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Disqus for ViataAreGust

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...