luni, 23 ianuarie 2012

Ce vor barbatii?

 Astazi sunt revoltata, foarte revoltata...urasc barbatul care impune unei femei sa fie modelul standard si asta dupa foarte mult timp in care a convietuit cu ea.

  Pai cand ai luat-o, nu ai vazut-o, erai in stare de ebrietate? Si daca erai in starea aceea, a doua zi te-ai trezit si ai continuat relatia, o luna, doua, un an , doi, cinci..de ce? Pentru ca dincolo de aspectul fizic e un om, un om cu suflet mare, care iti accepta tie toate mofturile si care te iubeste neconditionat.


 De ce dupa o anumita perioada incepi sa pui conditii legate de aspectul ei fizic, de ce?

 Daca nu iti convine ceva, poti sa o spui mai subtil: hai sa mergem la sala impreuna!
 Dar nu, tu trebuie sa fii "barbat" pana la capat...

-Vai draga, ar trebui sa mai dai si tu jos cateva kilograme (chiar daca suna ciudat si jignitor, cunosc astfel de persoane, care nu au nici cea mai mica jena in a-i spune sotiei, iubitei sa slabeasca).

- Chiar nu vezi ca nu mai incapi in rochia aia?

-Dupa ce o sa nasti, ti se vor lasa sanii??...ce urat, atunci clar va trebui sa iti pui silicoane.

 Barbatii sunt ca niste copii mici, care in momentul in care vad o jucarie putin mai frumoasa, renunta cu nonsalanta la vechea jucarie, ba chiar o arunca la gunoi...si in momentul in care isi dau seama ca noua jucarie nu are niciun farmec aparte se intorc la cea pe care tocmai au aruncat-o, dar din pacate nu o mai gasesc, pentru ca sacul de gunoi a fost inchis si aruncat.

 Ok..recunosc am dus putin la extrem aceasta comparatie, dar in mare despre asta e vorba. Mai exista si exceptii, dar in ultima perioada am auzit numai povesti de acest gen, cel putin mass-media ne bombardeaza zilnic cu asa ceva.

Daca am fi toate trase la indigo, care ar mai fi farmecul, nu ne-am mai diferentia prin nimic fata de celelalte.
Fetelor, nu sunteti obligate sa le acceptati naravul, exista variante prin care sa le aratati ca sunteti femei care stiu ce vor de la viata si se respecta, de exemplu- despartirea.



Enjoy,
AndrEyya

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Disqus for ViataAreGust

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...