miercuri, 18 ianuarie 2012

Cum prevenim aparitia vergeturilor

 Am tot povestit in articolele anterioare despre slabire, celulita si importanta unei diete echilibrate in regimul nostru de viata, insa nu am pomenit niciodata de inesteticele vergeturi ce pot aparea in urma unei slabiri bruste sau din cauza fluctuatiilor de greutate..slabire, ingrasare, slabire..


 Pielea noastra este destul de elastica si ne permite luxul de a ne ingrasa 2, 3 kilograme fara a lasa anumite semne, cum sunt vergeturile. Daca se intampla sa exegeram, atat cu slabitul cat si cu ingrasatul, intr-un timp relativ scurt, atunci nu ne iarta si apar aceste ruperi ale tesutului conjunctiv, prin intinderea excesiva a pielii.

 Trebuie specificat din start ca din momentul in care au aparut, acestea nu mai pot sa dispara decat prin interventie chirurgicala. Cremele si masajele pentru vergeturi nu fac nimic altceva decat sa amelioreze aspectul, insa in proportii mici si nu definitiv.

 De aceea militez pentru o dieta cat de cat echilibrata si o slabire sanatoasa, nu una brusca si sunt pro masaj in tot acest timp alocat perioadei de slabire,p entru a evita aparitia vergeturilor si a celulitei.

Conteaza foarte mult si materialul genetic, insa cel mai mult conteaza sa ne alimentam corect, sanatos, si sa nu uitam de necesarul de vitamine si minerale,c are au un rol destul de important in prevenirea formarii vergeturilor.

 Mai bine prevenim, decat sa combatem!

Voi va confruntati cu astfel de probleme?



Enjoy,
AndrEyya


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Disqus for ViataAreGust

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...