vineri, 3 februarie 2012

Un colon toxic ne ucide putin cate putin

„Nu este normal sa acordam mai multa atentie curateniei exterioare, ar trebui fim mai atenti la curatenia interioara, a mediului intern al organismului. Nu putem oferi hrana curata unui organism murdar si sa ne asteptam la rezultate remarcabile.
 
Vom obtine doar rezultate partiale, posibil neobservabile. Trebuie sa trecem dincolo de hrana curata. Adevarata curatenie incepe din interior. Aceasta incepe cu o gandire clara si cu o constiinta superioara. Apoi ne vom muta pe planul fizic, amintindu-ne ca o persoana va fi in exterior ceea ce crede in interior. Trebuie sa ne cultivam o minte curata si, o data cu aceasta, sa ne curatam tesuturile. Curatenia mintii reprezinta un efort spiritual; munca fizica incepe cu ingrijirea intestinelor.“ Dr. Bernard Jensen




 Colonul ,din pacate,este organul in care se depun cele mai multe toxine,iar imunitatea noastra depinde in proportie de 70-80%  de buna functionare a acestuia.

 E foarte greu ca in vremurile acestea sa nu acumulam zi de zi cantitati insemnate de astfel de toxine,deoarece totul este procesat ,nu gasim absolut nimic 100% natural in comert,iar stresul,poluarea,precum si hidratarea necorespunzatoare,reprezinta factori nocivi pentru sanatatea colonului.

De ce e atat de important sa ne curatam colonul?

 Intestinul acumuleaza zi de zi elemente toxice,chiar daca noi nu ne dam seama,pentru ca ceea ce  face papilele gustative sa explodeze de fericire,irita foarte tare acest organ sensibil al nostru.
Reziduurile care se acumuleaza zilnic in colon si nu sunt curatate putrezesc si incet,incet ii blocheaza deschiderile,iar acestea pot sta in colonul nostru,fara sa ne dam seama,zile,saptamani,luni si chiar ani de zile,imbolnavind in timp intreg organismul.

Foarte multe boli au fost asociate cu un colon toxic,boli precum cancerul,gripa,artrita,alergiile,probleme cardiovasculare etc.

O detoxifiere regulata va conduce la o buna functionare atat a colonului,cat si a intregului organism.


Beneficiile detoxifierii colonului

-Ajuta la prevenirea constipatiei si a formarii cancerului de colon
-Un ten luminos si stralucitor
-Imbunatateste sanatatea sistemului imunitar
-Indepartarea reziduurilor din colon
-Ameliorarea durerilor de cap
-Scaderea in greutate

Sper ca v-am convins cat de important este colonul pentru organismul nostru,iar intr-o viitoare postare o sa scriu cate ceva despre dietele de detoxifiere.







Enjoy,
AndrEyya

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Disqus for ViataAreGust

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...