marți, 20 martie 2012

Asemanari izbitoare

  Am primit zilele trecute un mail foarte interesant ,de la o prietena. O sa vedeti mai jos cateva asemanari intre anumite fructe/legume si unele organe ale corpului uman.

O antica doctrina dezvaluie faptul ca fiecare fruct sau leguma are un anumit format care seamana cu un organ al corpului şi ca acest tipar actioneaza la un semnal cu un beneficiu pentru noi. Stiinta moderna confirma faptul ca aceasta doctrina antica este uimitor de exacta.






Fasolea
chiar vindeca si ajuta la mentinerea functiei rinichilor si arata exact ca si rinichii umani (boaba de fasole).






O nuca
arata ca un mic creier, cu o emisfera stanga si dreapta, deasupra si cerebelul in partea inferioara. Chiar si incretiturile sau cutele unui miez de nuca sunt la fel ca si caneo-cortexul. Astazi stim cu siguranta ca nucile ajuta la dezvoltarea functiei cerebrale.



Secţiunea transversala a unui morcov
arata ca ochiul uman. Pupila, irisul si liniile radiale arata exact ca si ochiul uman. Si stiinta demonstreaza  ca morcovii maresc considerabil fluxul sanguin la nivelul ochilor şi ajuta functia generala a acestora.




Tijele unei teline verzi
arata exact ca oasele umane (de la picior). Telina ajuta la intarirea osoasa. Oasele sunt  23% sodiu, iar aceste alimente au 23 % sodiu. Daca nu avem destul sodiu in alimentatie, organismul si-l extrage din oase, astfel slabindu-le.







Fructele de avocado tintesc catre sanatatea si buna functionare a uterului si cervixului femeii, si arata exact ca aceste organe. Fructele de avocado ajuta la mentinea echilibrului hormonal al femeilor, previne dezvoltarea cancerului de col uterin.

Senzational este faptul ca, este nevoie de exact noua luni pentru a creşte un avocado din mugur in fruct copt.





Smochinele
sunt pline de seminte si atarna doua cate doua atunci cand cresc. Smochinele cresc mobilitatea spermei masculine si sporesc numarul de spermatozoizi. De asemenea, previn sterilitatea masculina.





Ciupercile.
Partea interioara a unei ciuperci taiate in jumatate aseamana cu o ureche umana.
Ciupercile imbunataţesc auzul si sunt unul dintre putinele alimente care contin vitamina D. Aceasta vitamina este importanta pentru sanatatea oaselor, chiar şi pentru cele mici din ureche care transmit sunetul la creier.




 
Strugurii. Plamanii nostri sunt alcatuiti din ramificatii, la terminaţiile carora se afla manunchiuri mici de tesut numite alveole. Aceste structuri care permit oxigenului sa treaca de la plamani in fluxul de sange, seamana cu ciorchinii de struguri.

O dieta bogata in struguri, s-a dovedit a reduce riscul de cancer pulmonar şi emfizem. Semintele de struguri contin, de asemenea, o substanta chimica numita Proanthocyanidin, care reduce severitatea astmului declansat de alergii.



 
Ghimbirul, vandut de obicei in supermarket-uri, are parti ce arata de multe ori la fel ca un stomac. Deci, foarte interesant este fapttul ca unul dintre cele mai mari beneficii ale sale este in cazul digestiei.

Chinezii îl folosesc de peste 2000 de ani pentru a calma anumite afectiuni ale stomacului si pentru a vindeca greata. De asemenea, ghimbirul se foloseste ca remediu popular pentru rau de miscare.




Cartofii dulci
arata ca pancreasul si chiar echilibreaza indexul glicemic la diabetici.




 
Maslinele
ajuta la sanatatea si buna functionare a ovarelor:



Interesant,nu?




Sanatate,
AndrEyya

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Disqus for ViataAreGust

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...