marți, 26 martie 2013

Abdomen umflat?

   Hello, hello!
  Aseara, stand frumos in patut si butonand de zor telecomanda, pe care nu am mai apucat sa o ating de cateva saptamani bune, am nimerit fix la emisiunea lui Dr OZ. Tin sa precizez ca il ador pe omuletul asta, imi da o stare de bine si chiar imi era dor sa-l vad si sa-l ascult. E funny, dar in acelasi timp iti da atatea sfaturi bune de urmat, incat nu ai cum sa nu-l iubesti. Am incercat, de fiecare data cand am avut ocazia, sa pun in practica recomandarile acestuia, fie ca a fost vorba de o cura de detoxifiere, despre exercitiile pentru slabit sau tonifiere, pana la cum ar trebui sa iti cureti produsele de make-up sau diferite trucuri la care ar trebui sa apelam in anumite situatii.

luni, 25 martie 2013

Hello hello

  Mi se pare ca ca a trecut o vesnicie de cand nu am mai trecut pe aici... Urasc sa am timpul limitat de anumiti factori si stiu ca inainte ma plangeam deoarece aveam prea mult timp liber, iar acum nu-mi mai ajunge pentru toate activitatile . 

   Mi-am propus sa aterizez mai des pe aici si sa impartasesc din experientele mele, privind si alte activitati, nu neaparat gatitul sau slabitul :) Sper sa mai fiti prin zona  si eventual sa-mi dati si un feedback, fie el unul pozitiv sau negativ.






duminică, 24 martie 2013

Life is about dancing

“Dancing is very much like life,
you do whatever makes you feel good.
Some people will stare, and some people will laugh,
but it’s all about enjoying the moment and every step you take.”
~ Embellished Minds ~



Disqus for ViataAreGust

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...