duminică, 24 aprilie 2016

Fit is the new skinny: Ia-ti un antrenor personal!

Pana nu demult sloganul acesta suna altfel, dar lucrurile s-au schimbat intre timp, iar astazi, in 2016, Fit chiar este the new skinny.

Un corp armonios si tonifiat arata bine in orice piesa vestimentara de la costumul de baie, pana la rochia de seara. In ziua de azi chiar nu mai este atat de greu sa obtii un astfel de corp. De ce?


Pentru ca exista antrenori personali cu programe specializate fix pentru necesitatile tale. Trebuie doar sa apelezi la ei cu incredere si sa ai rabdare, pentru ca rezultatele vin in timp. Iti trebuie multa vointa si determinare. In momentul in care ai decis ca vrei sa faci ceva cu corpul tau, pentru ca nu-ti mai place cum arata (asta bineinteles, daca nu vrei sa apelezi la alte metode ca duduia) trebuie sa stii ca dedicatia va fi de 100%. Dai totul sau nimic. 

Mai ales daca alegi sa iti personalizezi programul si sa iti iei un antrenor personal, acesta iti va alcatui si un program alimentar, pentru ca hey : un corp fit se face 80% in bucatarie si 20% prin antrenament.

Treaba cu nutritionistul nu o mai cred. Nu o mai cred deoarece cunosc cazuri concrete. Trebuie sa fie cineva foarte bun, unul care sa nu vrea sa iti ia banii si atat, adica sa fie cat de cat dedicat si interesat de programul tau de slabire si eventual sa te trimita si la miscare, iar pana acum nu am auzit de un astfel de nutritionist.

Atat eu, cat si prietenul meu am apelat la un astfel de antrenor, insa abia am inceput programul si nu pot sa va arat nimic concret. 
La sfarsitul programului, care dureaza cateva luni, voi veni si cu confirmarea si numele antrenorului. 

Pana atunci va las cu cateva poze motivationale.










sursa foto: pinterest

P.S.: La multi ani Florilor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Disqus for ViataAreGust

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...